HOGYAN MŰKÖDÜNK

1

Előzetes bejelentkezés után, időpontra érkezve megvizsgáljuk Önt. Az első találkozás legfontosabb része a kórtörténet felvétele és a fizikális vizsgálat, ezek minden esetben megelőzik a korábbi leletek értékelését. Természetesen megköszönjük és segít, ha elhozza magával betegségével kapcsolatos dokumentációját.  Ha szükséges, további vizsgálatokat írunk elő.

2

A vizsgálatról orvosi dokumentáció készül, melyről Ön nyomtatott példányt kap. A dokumentum felkerül a „felhőbe”, azaz az EESZT-be, háziorvosa, illetékes kollégák bármikor megtekinthetik. Szükség esetén gyógyszerre, segédeszközre szóló vénnyel látjuk el.

3

Ha az Ön betegsége műtétet igényel, azt a társadalombiztosítás által finanszírozva, velünk szerződésben álló kórházban végezzük el. A kontroll vizsgálatok ismét a magánrendelőnkben történnek.

Legyen szó sérülésről, degeneratív betegségről, egy megjelenés a legritkább esetben elegendő az Ön gyógyulásához. Minden egyes esetben közöljük és dokumentáljuk a következő kontroll vizsgálat időpontját, további bejelentkezésekre nincs szükség.

 

Mivel a magánrendelés a nap 24 órájában, a hét minden napján nem elérhető, telefonos konzultációra, szükség esetén rendelési időn kívüli találkozásra is biztosítjuk a lehetőséget.

 

Nem engedjük el betegeink kezét a gyógyulásig, vagy a lehető legjobb állapot eléréséig.