top of page

HOGYAN MŰKÖDÜNK

1

Előzetes telefonos, esetleg online bejelentkezés után, időpontra érkezve megvizsgáljuk Önt. Az első találkozás legfontosabb része a kórtörténet felvétele és a fizikális vizsgálat, ezek minden esetben megelőzik a korábbi leletek értékelését. Természetesen megköszönjük és segít, ha elhozza magával betegségével kapcsolatos dokumentációját.  Ha szükséges, további vizsgálatokat írunk elő.

2

A vizsgálatról orvosi dokumentáció készül, melyről Ön nyomtatott példányt kap. A dokumentum felkerül a „felhőbe”, azaz az EESZT-be, háziorvosa, illetékes kollégák bármikor megtekinthetik. Szükség esetén gyógyszerre, segédeszközre szóló vénnyel látjuk el.

3

Ha az Ön betegsége műtétet igényel, azt a társadalombiztosítás által finanszírozva, velünk szerződésben álló kórházban végezzük el. A kontroll vizsgálatok ismét a magánrendelőnkben történnek.

Amennyiben lehetséges, részesítsék előnyben a telefonos bejelentkezést az online-nal szemben. Amellett, hogy lényegesen személyesebb, rugalmasabb, adott esetben gyorsabb bejelentkezést biztosít és hasznos tanácsokkal tudjuk ellátni Önöket a vizsgálatig tartó időszakra. A bejelentkezési telefonszámon nem mindig tudjuk azonnal fogadni a hívásukat, de minden esetben visszahívjuk Önöket, kérjük megértésüket és türelmüket.

Legyen szó sérülésről, degeneratív betegségről, egy megjelenés a legritkább esetben elegendő az Önök gyógyulásához. A vizsgálat befejeztével közöljük és dokumentáljuk a következő kontroll időpontját, további bejelentkezésekre nincs szükség.

 

Mivel a magánrendelés a nap 24 órájában, a hét minden napján nem elérhető, telefonos konzultációra, kivételes esetben rendelési időn kívüli találkozásra is biztosítjuk a lehetőséget. 

 

Nem engedjük el betegeink kezét a gyógyulásig, vagy a lehető legjobb állapot eléréséig.

visszahívjuk
bottom of page