top of page

BEMUTATKOZÁS

elekes-doki-fekvo-1.jpg

dr. Elekes

Csaba

1997-ben végeztem Budapesten, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Baleseti sebészetből 2003 tavaszán tettem szakvizsgát. A diploma megszerzése után húsz évig a ceglédi Toldy Ferenc Kórház Traumatológiai Osztályán dolgoztam, ahol munkám jelentős részét a sérültellátás tette ki. Már fiatal szakorvosként elkezdtem foglalkozni a nagyízületek degeneratív betegségeinek, sérüléseinek konzervatív és műtéti kezelésével, különös tekintettel a váll- és térdízületre. Jelenleg több kórházban is végzek műtéteket.

  • AO/ASIF nemzetközi szervezet tagja

2003 őszén tagja lettem az AO/ASIF nemzetközi szervezetnek, mely a műtéti töréskezelés, tágabb értelemben a sérültellátás irányelveit szabja meg a világban. A szervezet keretein belül, nemzetközi szinten több mint tíz évig foglalkoztam szakorvosok, szakorvosjelöltek és műtős szakasszisztensek oktatásával.

Csaknem tizenöt éve kerültem kapcsolatba először ceglédi sportolókkal, jelenleg hivatalosan az NBI-es férfi kézilabdacsapat és az NB III-as labdarúgócsapat orvosa vagyok. A régió sportsebészeti ellátásának hiányosságai miatt más egyesületek sportolóit is rendszeresen kezelem, betegeim között tudhatok olimpiai és világbajnoki érmes versenyzőket.

  • Sport tapasztalat

  • Magánegészségügyi ellátás

Magánegészségügyi ellátást 2015 óta végzek. Meggyőződésem, hogy a betegek, sérültek jogos igénye, hogy kérdéseikre, aggodalmaikra kielégítő válaszokat kapjanak. Ha mindez emberi, nyugodt környezetben és elegendő időt szánva történik, elégedettséggel, jókedvvel tölti el nem csak a pácienst, az orvost is.

bottom of page